Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Basebeton

Basebeton een robuuste vloer

Wanneer kies je voor Basebeton?

Basebeton is een onderhoudsvriendelijke vloer. Door de stoere, robuuste en industriële uitstraling geef je de ruimte een eigen karakter. Basebeton is er in diverse kleuren (ook in RAL en NCS kleuren leverbaar). Zo kunt u de kleuren van uw kozijnen en deuren afstemmen op de vloer.

Basebeton is een gepleisterde vloer, ook wel beton ciré genoemd met een heel licht reliëf, wat ontstaat door de manier van aanbrengen.

Om te beginnen is Basebeton niet voor niets zeer geliefd in een modern interieur en geschikt als vloer omdat de betonstuc naadloos wordt aangebracht. Dit resulteert in een mooie vloer wat een rustige uitstraling geeft.

De basebeton betonstuc wordt naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt en wordt nog voorzien van een topcoat zodat de vloer gemakkelijk te onderhouden is. Vuil hecht zich hierdoor minder snel.

Robuuste vloer Basebeton

Betonflow

Een andere keuze zou kunnen zijn een Betonflow vloer, dit is een cement gebonden gietvloer. Ook deze vloer heeft een mooie robuuste uitstraling maar heeft een wat strakkere  uitstraling, omdat deze vloer wordt gegoten in plaats van gepleisterd.

Vragen?
Gaat u verhuizen, heeft u verbouwingsplannen of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw woning of project? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!