Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De vloer die naadloos aansluit

Van Winkel

Kies de vloer die naadloos bij je past

Van Winkel is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland als het gaat om kunststof vloeren en levert gietvloeren, basebeton vloeren, grindvloeren en marmerkorrelvloeren.

Een vloer is om op te leven, je over te bewegen, de basis van je woning, winkel– of bedrijfspand. De juiste vloer sluit naadloos aan op je levensstijl en behoeften.

Dagelijks lopen we over vloeren, we hebben het niet eens meer in de gaten. Maar onbewust bepaalt het de sfeer en de uitstraling van je woonkamer waar je koffie drinkt, je kantoor waar je gasten ontvangt, je winkel waar klanten rondlopen.

Maar een vloer moet ook functioneel zijn, zonder beperkingen. Kinderen moeten erover kunnen kruipen, mensen die slecht ter been zijn moeten zonder hindernissen zich kunnen voortbewegen en het moet geen beperkingen opleveren voor bijvoorbeeld rolstoelhouders.

Daarnaast is het fijn wanneer het gemakkelijk schoon te houden is. Voor vele ruimtes zoals in keukens, sanitaire ruimtes, restaurants, zwembaden e.d. moet het ook voldoen aan alle hygiënische voorwaarden.

Corné van Winkel - showroom Lemmer

Kortom een vloer heeft nogal wat eisen.

Onze medewerkers geven u een persoonlijk deskundig advies over de vloer die het meest geschikt is voor uw situatie. Heeft u een moderne smaak of juist klassiek, moet de vloer alleen maar functioneel zijn of geschikt voor een bepaalde situatie? Voor ieder wat wils! Met goede service en een volledige afwerking op maat.

Heeft u belangstelling, maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of bel voor informatie.

06 12879909      info@vanwinkelvloeren.nl

 

Een impressie van onze showroom: