Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunststof vloer

Kunststof vloer of PU vloer

Een kunststof vloer is naadloos en licht elastisch. Hierdoor blijft deze sterk en slijtvast en is de kans op scheurtjes en krassen minimaal. Kunststofvloeren worden ook wel PU vloeren genoemd, voluit een polyurethaan gietvloer. Het voordeel dat deze vloer elastisch is,

In bedrijfsruimtes zoals garagevloeren, magazijn, productieruimtes, horeca of winkelvloer is een kunststof vloer uitermate geschikt, de PU vloeren kunnen tegen een stootje, zijn isolerend en geluiddempend.

De vloeren hebben een anti-slip eigenschap en ook wanneer u de vloer net gedweild heeft en de vloer nog vochtig is kan men niet snel uitglijden.

antislipvloer sanitaire ruimte camping

Kunststof kan gemakkelijk gereinigd worden, werkt u bijvoorbeeld in ruimtes waarbij de hygiene van belang is, dan is een PU vloer een goede optie, omdat deze vloeistofdicht gemaakt kan worden met als resultaat dat de vloer aan alle hygiënevoorschriften voldoet.

De vloer is ook bestand tegen de inwerking van vele chemicaliën.

In een kantooromgeving, zoals een entree hal, receptie balie of vergaderruimtes is het ook van belang dat de ruimte er representatief uitziet. Zo kunt u de kunststof vloer ook voorzien van uw logo of print. Denk ook aan retail en scholen en onderwijsinstellingen. Naast dat de kunststof vloeren sterk en hygienisch zijn is ook hier de representatie van belang. Een kunststof vloer kan in allerlei kleuren toegepast worden. Er zijn diverse structuren en designs, zoals vlokken die voor een decoratieve, glanzende en sprankelende uitstraling zorgen. Zo heeft u een vloer die ideaal is voor een moderne, eigentijdse omgeving.

Alle voordelen op een rij:

Een kunststof vloer is geschikt in de volgende ruimtes: