Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Archief

Naadloze Gietvloer | Van Winkel vloeren

PU Gietvloeren

PU gietvloeren voor vele situaties geschikt

Onze (polyurethane) PU gietvloeren zijn alifatisch waardoor deze vloer UV bestendig is. Deze vloeren zijn uitermate geschikt in uw woning voor een tijdloos en eigentijds  interieur. Deze kunststof vloer is gemakkelijk te onderhouden doordat het naadloos aangebracht wordt.

Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door het strakke naadloze karakter van de vloer, past deze perfect in een modern interieur.

Een PU Gietvloer heeft een slijtvaste toplaag van polyurethaan, waardoor deze waterdicht en stofvrij is. Bekijk ook onze projecten als voorbeeld. Qua kleuren en patronen zijn er veel mogelijkheden. Laat de kleur van uw interieur terugkomen in uw vloer.

PU Gietvloeren

Zo kunt u ervoor kiezen om uw vloer in betonlook te laten gieten (dan worden 2 kleuren met elkaar gemengd). Maar u kunt ook kiezen voor een effen kleur.

Sika FX

Sika FX s een PU gietvloer waaraan pigmenten zijn toegevoegd voor decoratieve gemêleerde effecten. Ook deze vloer is UV bestendig.

Logo en figuren

Gebruik uw artistieke vrijheid om in uw vloer allerlei mogelijke figuren of afbeeldingen aan te brengen. Vrijwel alles is mogelijk.

Viszaak | horeca

Wanneer is een (polyurethaan) PU vloer interessant?

Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee.