Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lavasteen

Lavasteen ErreLAB

Lavasteen – Krasbestendige kunstharsvloeren

Wanneer kies je voor Lavasteen – Decoro Spatolato?

Decoro Spatolato, is een Italiaanse krasvaste vloer van ErreLAB*. Deze vloer heeft een stoer karakter met een licht grijze gloed door de lavasteen. 

Door de stoere, robuuste en industriële uitstraling geef je de ruimte een eigen karakter. Decoro Spatolato is een combinatie van kunsthars en lavasteen wat zorgt voor een zeer grote krasvaste en slijtvaste vloer die tevens waterdicht is. Een naadloze vloer die gemakkelijk in het gebruik is en een rustige uitstraling geeft. 

*Geboren uit de meer dan tien jaar durende ervaring van Covema Vernici en Sivit Industria Chimica, is ErreLAB in Turijn gevestigd bedrijf actief in heel Italië, gespecialiseerd deze lavasteen betonlook is de nieuwe en exclusieve ErreLAB collectie harde harsen met steeneffect voor vloeren en muren. Het is een materiaal met superieure hardheid en weerstand, imposante stilistische definitie geïnspireerd op lavasteen.

Van meest bijzondere materialen tot steeneffecten. Alle coatings zijn ontworpen en vervaardigd in de ErreLAB laboratoria en zijn vervolgens klaar om in heel Italië en nu ook in Nederland te worden gebruikt.

Omdat er in onze vloeren van ErreLAB, Lavasteen is verwerkt, krassen onze vloeren niet en zijn ze van zichzelf waterdicht en UV bestendig.
Dit in tegenstelling tot gelijkwaardige gietvloeren, zoals Pu vloeren en de meeste beton cirre producten.
Het is daarom ook zeer geschikt voor uw badkamer of keuken, maar ook geschikt in andere ruimtes.
Zelfs buiten is er veel mogelijk!

In bijna alle RAL kleuren en bijzondere structuren verkrijgbaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vragen?
Gaat u verhuizen, heeft u verbouwingsplannen of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw woning of project? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!