Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Robuuste vloer Basebeton

Basebeton een gepleisterde vloer

Kies je voor Basebeton dan krijgt de ruimte een robuuste en industriële uitstraling. Een Basebeton vloer is een gepleisterde vloer, onderhoudsvriendelijk en kan geleverd worden in alle RAL en NCS kleuren.

Beton Ciré

Klinkt de naam Beton Ciré je bekender in de oren? Dit is eigenlijk een afgeleide, een zusje van Base beton. Beton Ciré heeft een licht reliëf, wat ontstaat door de manier van aanbrengen.

Basebeton een gepleisterde vloer

Een vloer van Basebeton is erg geliefd in een modern interieur, met name doordat de betonstuc naadloos wordt aangebracht. Dit geeft een strakke en rustige uitstraling.

Vuil hecht zich minder snel op een basebeton vloer, doordat we de vloer voorzien van een topcoat. Hierdoor is de vloer ook makkelijk te onderhouden.

  • Waterdicht
    Basebeton is van zichzelf waterdicht, daarmee onderscheidt het zich van alle andere producten op de markt. Uiteraard wordt na het aanbrengen de vloer nog wel gecoat voor extra vuil-en vocht bestendigheid.
  • Ondergrond
    Deze robuuste naadloze vloer is geschikt voor bijna elke ondergrond, ook als deze uit tegels bestaat.
  • Advies & Service
    Wij nemen vooraf bij u de situatie op en geven op basis van onze bevindingen een degelijk advies en scherpe offerte. De beton stuc vloer wordt naadloos aangebracht in de door u gewenste kleur. Wij werken efficiënt en vakkundig!

 

Betonflow cement gebonden gietvloer | Corné van Winkel

Betonflow

Een andere optie is een vloer van Betonflow, dit is een cement gebonden gietvloer. Ook deze vloer heeft een mooie robuuste uitstraling maar heeft een wat strakkere  uitstraling, omdat deze vloer wordt gegoten in plaats van gepleisterd.

Neem contact op