Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Geschikte vloer voor een bedrijfshal

Geschikte vloer voor een bedrijfshal

Een geschikte vloer voor een bedrijfshal moet aan hoge gebruikseisen voldoen. Denk hierbij aan agressieve chemicaliën, zeer hoge belasting en natte procédés die veel van een vloer vergen.

Als het gaat om de mate van belastbaarheid, dan kan er aan zware eisen worden voldaan.  Een industriële gietvloer is sterk genoeg voor bijvoorbeeld zware voertuigen of machines en vloeistofdicht wat geschikt is wanneer er sprake is van gebruik van mechanisch of chemisch gebied.

Geschikte vloeren voor een bedrijfshal zijn:

 

Gietvloer aanbrengen

Vooraf informeren wij u uitgebreid over de wijze en het proces van het aanbrengen van de gietvloer in de bedrijfshal. Dit gaat in verschillende fases. Zo weet u precies waar u aan toe bent qua droogtijd en wanneer de vloer weer gereed is voor gebruik. Dit is afhankelijk van het type vloer die u kiest. Denk bijvoorbeeld maar aan het aanbrengen van een primer die moet drogen. Of aan de laag lak die als laatste over een epoxygietvloer wordt aangebracht en dient ter bescherming van de onderliggende laag

Vraag vooraf vrijblijvend advies over welk type vloer voor u het meest geschikt is en welke behandeling van de vloer nodig is. Wij komen de maten opnemen en bekijken de situatie ter plekke om een goede offerte op maat uit te brengen.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op