Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Gietvloer naadloos aangebracht | Vanwinkelvloeren.nl

Gietvloer voor vele mogelijkheden

Gietvloeren zijn een trend geworden. Waren het voorheen vooral liefhebbers van een strakke designstijl die de gietvloer waardeerden, tegenwoordig zie je deze vloeren ook in een klassieke, romantische of landelijke inrichting.

Ideaal aan een gietvloer is het naadloze systeem, daardoor is de vloer makkelijk in onderhoud. Wij maken onze gietvloeren van hoogwaardige materialen en deze verkleuren niet.

Een gietvloer is steeds populairder bij particulieren maar ook binnen bedrijven. Met een strakke, naadloze gietvloer creëer u namelijk een stijlvolle uitstraling. Naast dat het een open look geeft aan de ruimte is een gietvloer ook geluiddempend en gemakkelijk te onderhouden.

Alle Ral en NCS kleuren zijn leverbaar

U kunt kiezen uit een effen vloer of een vloer met betonlook, dan bestaat de vloer uit 2 kleuren.

Gietvloeren worden handmatig uitgespaand en dat maakt elke vloer uniek. De vloer heeft een dikte van 2 tot 3 mm, hierdoor is afstelling van deuren en deurposten vaak niet nodig. Ook het verwijderen van de oude vloer is vaak onnodig.

Voordelen

Dat de vloer naadloos is, geeft een zekere uitstraling en is gemakkelijk bij obstakels zoals pilaren of andere items of ronde wanden. Maar een gietvloer levert daarnaast nog vele voordelen op:

  • Sterk en duurzaam
  • Geluiddempend
  • Brandvertragend
  • Waterdicht
  • Ideaal met vloerverwarming
  • Makkelijk in onderhoud

Zwembad Roosduinen Ameland - Vloer Corné van Winkel

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op