Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Grindvloer

Wilt u een grindvloer dan bent u bij Van Winkelvloeren op het juiste adres. Er is veel keuze uit een siergrindvloer. Wanneer u een mooie vloer zoekt voor uw woning, een showroom of een bedrijfspand dan bieden wij het juiste advies. Grindkorrels zijn er in vele leuren en patronen, naar eigen smaak en stijl.

Grindvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. Een grindvloer is ook wel bekend als siergrindvloer, steentapijt, kiezelvloer, korrelvloer of grindtapijt.

Ga snel naar: grindvloeren, woonruimtes, kantoren, onze projecten, contact

 

Wat zijn de eigenschappen van een grindvloer?

Decoratief: U kunt allerlei patronen aanbrengen, bijvoorbeeld in de hoeken of langs de wanden. Dit geeft een sfeervol beeld in uw eigen stijl. Denk bijvoorbeeld ook aan uw logo om dit in uw vloer aan te brengen.

Kleur: Diverse kleuren en kleurcombinaties zijn leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Eigenschappen: Van Winkelvloeren legt uw grindvloer naadloos aan. Kleine grindkorrels worden via epoxyhars aan elkaar verbonden. Er zijn verschillende korreldiktes waardoor elk gewenst effect gecreëerd kan worden.

Geschikt voor: Doordat de kiezelvloer van zichzelf een open structuur heeft, raden we ten zeerste aan om de vloer te voorzien van een seallaag (transparante acrylaat filler), waardoor er geen vuil kan indringen en hij gemakkelijker te onderhouden is. Hierdoor is de vloer ook geschikt in vochtige ruimtes.

Ondervloer: Voordat wij de vloer leggen komen we bij u langs om te kijken welk type ondervloer u heeft en geven wij u goed advies.

Vloerverwarming: Een grindvloer is in principe te combineren met vloerverwarming. Vraag vooraf om een degelijk advies.

Hygienisch: Voor mensen die last hebben van huisstofmijt of astma is een kiezel – of grindvloer erg geschikt. Doordat deze een open structuur heeft kunnen stofdeeltjes zich makkelijk vasthouden tussen de poriën, waardoor het niet in de ruimte dwarrelt. Regelmatig stofzuigen blijft uiteraard wel van belang.

Praktijk: Je zou het misschien niet denken maar een grindtapijt geeft een zacht gevoel aan de voeten wanneer de afwerking gedaan is met epoxyhars. En de vloer voelt niet koud aan, omdat deze de temperatuur van de omgevingslucht aanneemt.

Tarief Grindvloer

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij geven u graag een goed en degelijk advies en maken een offerte op maat.